Qi Gong Marathon

Qi Gong marathon

De Qi Gong marathon biedt je de gelegenheid via de Chinese bewegingsleer de energie in jouw lichaam in de juiste stroom te brengen.

Heb jij ook wel eens de behoefte om door te knallen in jouw proces.
Om jouw persoonlijke groei eens een grote stap vooruit te laten maken.
Herken jij het gevoel ergens in vast te zitten? Of loop je tegen een stagnatie aan? Misschien loop je tegen een gevoel aan van een stap te willen zetten en lukt dit nu net niet.
Of misschien wil je gewoon eens lekker bewegen en dit dan gedurende een langere tijd.
Als Qi Gonger herken je vast wel de momenten dat je na enkele minuten wil stoppen. Je wil afhaken omdat je vindt dat je nu al lang genoeg bezig bent. Daar waar je zou afhaken begeleiden wij je om net nu door te gaan. Door de weerstand heen.

Het zijn twee intensieve dagen waarin veel beweging wordt gedaan.Deze worden ondersteund met gepaste voeding volgens de vijf elementen. We voorzien ontbijt, middagmaal, avondmaal en de gepaste tussendoortjes.

Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan en lekker met jezelf aan de slag te gaan, jezelf meer te verdiepen in wie jij bent?

Heb je vragen?

Wil jij weten hoe ‘Qi Gong marathon’ voor jou zou kunnen werken? Linda vertelt jou graag meer hierover.

Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Schrijf je hieronder in:

Er zijn op dit moment geen events gepland