Qi Gong

Wat is Qi Gong?

Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qi Gong kun je dus vertalen als “het beheersen van en werken met levensenergie”.

Qi Gong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Voor de energiebanen naar onze belangrijke vitale organen zijn er specifieke houdingen en bewegingen die in de lessen worden aangeleerd en geoefend onder begeleiding van acupuncturist en bewustzijnstrainer Linda Bijtebier. Zij is master in Medische Qi Gong en kan in groeps en individuele sessies gericht ondersteunen bij aandoeningen en klachten.

Ervaar de rustige en vloeiende bewegingen van Qi Gong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verbetert de vitaliteit, de gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qi Gong is voor elke leeftijd en de lessen zijn voor een ieder die hun lichaam de weldaad gunnen om te stromen en gezond te blijven.

Qi Gong wordt ook weleens de Chinese Mindfulness genoemd.

Er is verschillend aanbod in Academ, klik voor meer informatie

Heb je vragen?

Wil jij weten hoe Qi Gong voor jou zou kunnen werken? Linda vertelt jou hier graag meer over.

Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next