Dag Voice Dialogue

Kom in gesprek met jezelf

Ben je nieuwsgierig waarom je bepaalde dingen doet in je leven of wil je het anders maar lukt dat je niet?

Grote kans dat er een stem in jouw actief is, die je niet kent of zo dominant is dat hij al de andere stemmen overruled en je plannen of wensen doorkruist. We hebben allemaal innerlijke stemmen zoals de perfectionist, de slavendrijver, de behager, de beschermer, de romanticus, de dader en het slachtoffer etc. die ons vertellen of waarschuwen wat te doen.

Kom in een dag ervaren hoe je deze stemmen actief in kunt zetten in jouw leven. Door meerdere stemmen van jezelf en van anderen te horen zal het effect je verrassen.

 

Voice Dialogue

In gesprek met jouw innerlijke stemmen. Het werken met innerlijke stemmen wordt Voice Dialogue(VD) genoemd. De methode is ontwikkeld door het Amerikaanse echtpaar Hal en Sidra Stone. Zij zijn de grondleggers van een bijzondere techniek waardoor je je stemmen, die je door de jaren heen hebt ontwikkelt, leert kennen.

Als we deze stemmen ontmoeten zonder oordeel alleen vanuit nieuwsgierigheid, ontdek je een grote variatie aan innerlijke ‘acteurs’ die het theater van jouw leven bepalen. Hiermee kun je je gevoels- en denkwereld beter leren kennen, snappen en liefdevol bijsturen, waardoor (werk)relaties makkelijker stromen, je je vrijer zal voelen, innerlijk meer in balans komt en bewust andere keuzes maakt dan voorheen.

De meeste stemmen zijn lang geleden ontstaan op een moment dat ze gezorgd hebben dat je kon handelen/overleven. Sommige zijn op dit moment niet meer functioneel, maar zijn wel (te) bepalend voor je huidige leven. In gesprek met hen, leer je ze kennen en kun je ze veranderen/sturen.

VD is energiewerk en je zult ervaren op zo’n dag of in een sessie, dat je informatie krijgt vanuit de stemmen die je niet kunt bedenken en die je wel verder helpen op jouw weg.

Geef je op via de agenda hieronder en het zal je verbazen wat dat in je leven betekent.

Ik zie en vooral hoor je graag in Academ.

Tot dan, Groet Astrid

Praktische details

Data                  : 1x per maand een zondag
Tijd                   : 9.30 – 12.30 uur
Prijs                  : € 45

""
1
Ontvang meer informatie over Voice Dialoge
NaamVoor en achternaam

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Heb je nog vragen?

Wil jij weten hoe Voice Dialogue voor jou zou kunnen werken? Astrid vertelt jou graag meer hierover.

Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Schrijf je hieronder in:

 

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland