Zomerintensiv

Training Zomer intensiv 2019

Thema: “Zuiveren”

De zomer intensiv is een 3 daagse intensieve training waarin een thema centraal staat waarmee in een groep gewerkt wordt. Dit jaar is het thema zuiveren.

Ken jij het gevoel te willen cleanen, detoxen, zuiveren? 

Opschonen en opruimen wat je vervuilt en een vol gevoel geeft. Zowel fysiek als mentaal?

Dan is deze 3 daagse treatment echt iets voor jou. Het is geen welness pakket met massages, geurkaarsen en smooties, maar leren smooth te zijn met jou. 

Liefdevol toestemming geven om je te openen voor dat wat gezien wil worden. Dat naar buiten brengen door het te delen en vervolgens dat letterlijk buiten de ruimte brengen en de schone lucht in te ademen in je longen en oude vervuilde, giftige en reeds verbruikte energie los te laten.

Je werkelijk Zuiveren en de puurheid verwelkomen in jou. Voor ons is het begrijpelijk dat je dan ook het onzuivere uitnodigt. Dat wat niet gezien wil of mag worden van jou. Dat wat je wegstopt of moffelt of dat wat je niet in je bewustzijn hebt.

Wij willen je in alle veiligheid begeleiden in dit proces en je liefdevol laten ontdekken zodat het zich zachtjes kan ontvouwen. We maken gebruik van verschillende actieve en passieve methodieken om jou in contact te brengen met dat wat er is.

We hopen dat je door het lezen zin krijgt om jezelf deze dagen te gunnen. En de locatie nodigt uit dit weekend te combineren met je vakantie!

Wij hopen je daar te kunnen ontmoeten op een plek waarvan wij voelen dat het een mooie betekenisvolle belevenis wordt.

Inhoud

In deze ervaringsgerichte training werk je samen met een groep. Je zal ervaren dat je individueel wordt begeleid op jouw thema’s en behoeften. Je krijgt de gelegenheid om via lichaams- en energiewerk contact te maken met jezelf en je vertrouwen te versterken.
Hierbij worden verschillende methodieken gebruikt zoals meditaties, visualisaties, zacht ademwerk, systemisch werk, opstellingen en Medische Qi Gong.

Doordat de training een avond- en (vroege) ochtendprogramma heeft, haal je er meer uit. Hierdoor laat het je net een laagje dieper gaan. De locatie draagt extra bij om je oude patronen minder kans krijgen jezelf te weerhouden, zodat er een nieuwe groei ervaring kan ontstaan.

Het is een praktische training op maat, waarna je direct verandering zult ervaren. Je zult handvatten krijgen voor buiten de training. En hierdoor meer te genieten van jou en alles om je heen en anderen dat ook merken!

Dit jaar is het niet in Academ, Rotterdam, maar een prachtige buiten locatie; Het Onze-Lieve-Vrouwklooster van Hurtebise in Wallonië België.
Mooi om te combineren met je vakantie!

Een zuiveringsretraite in een klooster wat nog steeds actief gebruikt wordt door een zusterorde/Benedictinessen Het Onze-Lieve-Vrouwenklooster van Hurtebise, biedt ons de gelegenheid om buiten in de natuur (geleide) meditaties, ademsessies en Medische Qigong te doen. De lucht is daar ook zuiverder dan in de stad.

We hebben gezocht naar een plek waar we zelf blij van werden en waar we de prijs zo laag mogelijk kunnen houden om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten deelnemen.

We hebben een werkruimte gehuurd wat los staat van het klooster op hetzelfde terrein.

Je kunt ook buiten ons programma getuige zijn bij de missen in de kapel waar ruimte is voor bezinning en luisteren naar liederen.

Wij kijken naar je uit.
Lieve groet Linda en Astrid

Praktische details

Deze training is inclusief overnachten en alle maaltijden in het klooster. De maaltijden worden door de kloosterzusters bereid en zijn voedzame, eenvoudige maaltijden.

Data                  :19, 20, 21 en 22 juli 2019
Tijd                   : start 19 juli om 20.00 uur einde 22 juli om 14.30 uur
Overnachten   : in het klooster
Prijs                  : € 585,-
Carpoolen       : Er zal een deelnemerslijst gaan ontstaan zodat carpoolen tot de mogelijkheden behoord.

Neem een kijkje naar de locatie Onze Lieve Vrouw Klooster

Heb je vragen?

Wil jij weten hoe de intensiv voor jou zou kunnen werken? Linda of Astrid vertelt jou graag meer hierover in een gratis gesprek. Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Schrijf je hieronder in:

Academ verzorgt al velen jaren met succes seizoens-intensivs.

Eerdere ervaringen van deelnemers van de intensiv:

– Fabienne H

Ik heb reeds aan verschillende intensives deelgenomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ze me vooruit hebben geholpen en voor me in het dagelijkse leven nuttig blijken en “helpful”. Wat brengt zo′n intensive me? Het groepselement schrok me voordien af, maar gebruik ik nu als dankbare spiegels. En verder: inzichten en ” aha”- momenten, ook moeilijke zaken die komen bovendrijven diep vanuit donkere goed weggestopte lagen…die worden als het ware “losgedrild”… Dit kunnen en mògen doen in een veilige omgeving, met kundige en ervaren begeleiders die stevig (doch met altijd die aanwezige zachtheid) in hun schoenen staan, dat is een kado! Een kado aan jezelf….mocht je al even op zoek zijn naar het ideale kado, zoek niet verder…..

jul 19

Zomer Intensiv

19 juli @ 20:00 - 22 juli @ 14:30