Zomerintensiv

Training Zomer intensiv 2019

Thema: “Zuiveren”

De zomer intensiv is een 3 daagse intensieve training waarin een thema centraal staat waarmee in een groep gewerkt wordt. De vorige zomer was het thema ‘open je ruimte’ en dat leverde aan het eind van het weekend en lang daarna blij en tevreden deelnemers op, die nu hun ware potentie leven.

Dit jaar is het thema zuiveren.

Als je steeds dezelfde patronen tegenkomt die je weerhouden om ten volle te leven dan is deze training echt iets voor jou!

Inhoud

In deze ervaringsgerichte training werk je samen met een groep. Je zal ervaren dat je individueel wordt begeleid op jouw thema’s en behoeften. Je krijgt de gelegenheid om via lichaams- en energiewerk contact te maken met jezelf en je vertrouwen te versterken.
Hierbij worden verschillende methodieken gebruikt zoals meditaties, visualisaties, zacht ademwerk, systemisch werk, opstellingen en Medische Qi Gong.

Doordat de training een avond- en (vroege) ochtendprogramma heeft, haal je er meer uit. Hierdoor laat het je net een laagje dieper gaan. Dus krijgen patronen minder kans om jezelf te weerhouden, zodat er een nieuwe groei ervaring kan ontstaan.

Het is een praktische training op maat, waarna je direct verandering zult ervaren. Je zult handvatten krijgen voor buiten de training. En hierdoor meer te genieten van jou en alles om je heen en anderen dat ook merken!

Dit jaar is het niet in Academ, Rotterdam, maar een prachtige buiten locatie; Het Onze-Lieve-Vrouwklooster van Hurtebise in Wallonië België.
Mooi om te combineren met je vakantie!

Wij kijken naar je uit.
Linda Bijtebier en Astrid Wols

Praktische details

Deze training is inclusief alle maaltijden gebaseerd op de 5 elementenleer om ook via de voeding je groeiproces te ondersteunen

Data                  :19, 20, 21 en 22 juli 2019
Tijd                   : start 19 juli om 19.30 uur einde 22 juli om 14.30 uur
Overnachten   : informatie volgt nog
Prijs                  : € –,– Volgt nog

Heb je vragen?

Wil jij weten hoe de intensiv voor jou zou kunnen werken? Linda of Astrid vertelt jou graag meer hierover in een gratis gesprek. Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer

Door het invullen van dit formulier geef je aan dat je het eens bent om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in onze Privacy Verklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Previous
Next

Schrijf je hieronder in:

Academ verzorgt al velen jaren met succes seizoens-intensivs.

Eerdere ervaringen van deelnemers van de intensiv:
– Fabienne H

Ik heb reeds aan verschillende intensives deelgenomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ze me vooruit hebben geholpen en voor me in het dagelijkse leven nuttig blijken en “helpful”. Wat brengt zo′n intensive me? Het groepselement schrok me voordien af, maar gebruik ik nu als dankbare spiegels. En verder: inzichten en ” aha”- momenten, ook moeilijke zaken die komen bovendrijven diep vanuit donkere goed weggestopte lagen…die worden als het ware “losgedrild”… Dit kunnen en mògen doen in een veilige omgeving, met kundige en ervaren begeleiders die stevig (doch met altijd die aanwezige zachtheid) in hun schoenen staan, dat is een kado! Een kado aan jezelf….mocht je al even op zoek zijn naar het ideale kado, zoek niet verder…..

jan 25

Winter Intensiv

25 januari 2019 @ 10:00 - 27 januari 2019 @ 17:00
jul 19

Zomer Intensiv

19 juli 2019 @ 19:30 - 22 juli 2019 @ 14:30