Zomerintensiv

Deze zomer is er een adem 2-daagse; Leef je leven

Twee dagen waarbij de adem centraal staat, om daarna vol te leven zonder het verleden te (her) beleven. Adem je kracht in en adem uit wat je tegenhoudt je leven ten volle te leven.

Meer informatie info@academ.nl of klik hier

Training Zomer intensiv

Thema: –

De zomer intensiv is een 3 daagse intensieve training waarin een thema centraal staat waarmee in een groep gewerkt wordt. Met elk jaar een ander thema

 

Inhoud

In deze ervaringsgerichte training werk je samen met een groep. Je zal ervaren dat je individueel wordt begeleid op jouw thema’s en behoeften. Je krijgt de gelegenheid om via lichaams- en energiewerk contact te maken met jezelf en je vertrouwen te versterken.
Hierbij worden verschillende methodieken gebruikt zoals meditaties, visualisaties, zacht ademwerk, systemisch werk, opstellingen en Medische Qi Gong.

Doordat de training een avond- en (vroege) ochtendprogramma heeft, haal je er meer uit. Hierdoor laat het je net een laagje dieper gaan. De locatie draagt extra bij om je oude patronen minder kans krijgen jezelf te weerhouden, zodat er een nieuwe groei ervaring kan ontstaan.

Het is een praktische training op maat, waarna je direct verandering zult ervaren. Je zult handvatten krijgen voor buiten de training. En hierdoor meer te genieten van jou en alles om je heen en anderen dat ook merken!

Lieve groet Linda en Astrid

Praktische details

Deze training is inclusief maaltijden. De maaltijden worden volgens de 5 elementenleer bereid.

Data                  :n.t.b
Tijd                   : –
Prijs                  : € -,-

Wil jij weten wat de Zomer Intensiv voor jou kan betekenen?

Boek direct een kennismaking / intake

Schrijf je hieronder in:

Academ verzorgt al velen jaren met succes seizoens-intensivs.

Eerdere ervaringen van deelnemers van de intensiv:
– Fabienne H

Ik heb reeds aan verschillende intensives deelgenomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ze me vooruit hebben geholpen en voor me in het dagelijkse leven nuttig blijken en “helpful”. Wat brengt zo′n intensive me? Het groepselement schrok me voordien af, maar gebruik ik nu als dankbare spiegels. En verder: inzichten en ” aha”- momenten, ook moeilijke zaken die komen bovendrijven diep vanuit donkere goed weggestopte lagen…die worden als het ware “losgedrild”… Dit kunnen en mògen doen in een veilige omgeving, met kundige en ervaren begeleiders die stevig (doch met altijd die aanwezige zachtheid) in hun schoenen staan, dat is een kado! Een kado aan jezelf….mocht je al even op zoek zijn naar het ideale kado, zoek niet verder…..

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland