Winterintensiv

Training Winter intensiv 2019

Thema

Een 3 daagse intensieve training waarin je persoonlijk groeit.Er staat een thema centraal waarmee in een groep gewerkt wordt.

Inhoud

In deze driedaagse krijg je gelegenheid om via lichaams- en energiewerk contact te maken met wie jij bent, om contact met je lijf te leren maken, het kan omarmen om zodoende je vertrouwensrelatie in vertrouwen met jezelf te herstellen. Te voelen en te ervaren wat jij concreet kunt doen om thuis te komen bij jou. Hierbij worden verschillende methodieken gebruikt zoals meditaties, visualisaties, zacht ademwerk, systemisch werk, opstellingen en Medische Qi gong.

Doordat de training een avond- en (vroege) ochtendprogramma heeft, haal je er meer uit. Je krijgt tijdens deze 3 dagen eigenlijk dezelfde uren begeleiding als in een 4 daagse training… maar dan voor de prijs van 3. Hierdoor laat het je net een laagje dieper gaan. Dus krijgen patronen minder kans om jezelf te weerhouden en er een nieuwe groei ervaring kan ontstaan.

Je werkt samen met een groep en toch zal je ervaren dat je individueel begeleid wordt op jouw thema’s en behoeften. Het is een praktische training op maat, waarna je direct verandering zult ervaren.

Praktische details

Deze training is inclusief alle maaltijden gebaseerd op de 5 elementen

Data                  :
Tijd                   : start om 10 uur einde om 17.00 uur
Overnachten      : we adviseren een plek in het slaaphuis in de straat voor € 20 per nacht.
Prijs                  : € 570,-

Wil jij weten wat de Winter Intensiv voor jou kan betekenen?

Boek direct een kennismaking / intake

Schrijf je hieronder in:

Academ verzorgt al velen jaren met succes seizoens-intensivs. 

Eerdere ervaringen van deelnemers van de intensiv:

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland