Wandelsessie

Wandelsessie 1,5 uur

Met de juiste afstand toch nabijheid

Aangezien er geen mogelijkheden zijn om je te ontvangen in ons centrum bied ik nu een wandelsessie aan waarbij onze afstand 2 meter zal zijn. We vertrekken vanuit Academ richting de Hillegaersbergse voorplas. Een gebied wat grens aan de Rotte.

Dit is voor mensen met wie ik al afspraken heb staan, de manier om die te laten doorgaan en voor anderen een manier om gehoord en gezien te worden in deze tijd van heftige trilling.

Deze trilling zet op alle fronten veel in beweging zo ook in jou en mij.

Het is van groot belang in contact te blijven met jezelf en je innerlijke wijsheid. De power is insite en dat is nu vaak niet voelbaar doordat vanuit alles wat we horen en zien ons afleid van onze innerlijke stem/wezen die in staat is onrust om te zetten in rust, wantrouwen in vertrouwen en angst in liefde.

Als je behoefte hebt dat er iemand jou een zetje geeft om weer bij die kracht te komen maak dan gerust een afspraak via de button op de site.

We lopen gedurende de sessie en indien mogelijk zoeken we een plekje om aan t water te staan of te zitten afhankelijk van de situatie.

We hebben onze prijzen aangepast aan de tijd waarin tekorten voelbaar zijn.

Ik zie je graag voor de deur  bij ons centrum en zoals je begrijpt gaat de betaling online om het fysieke contact uit te sluiten.

Deze wandelsessie duurt 1,5 uur voor €95, je maakt per mail een afspraak op de tijd wanneer het jou uitkomt

Boek hier direct je sessie