(Relatie)Coaching

Coaching

Wanneer je bent vastgelopen op je werk of in je privéleven en op zoek bent naar ondersteuning in je groeiproces, kun je kiezen voor een op maat gesneden coachingstraject. Een coach loopt als het ware een stukje met je mee op je levenspad, en geeft je feedback waar je dat nodig hebt. Zo krijg je inzicht in je eigen gedrag, je overtuigingen en je (overlevings)mechanismen en in de invloed daarvan op je fysieke en emotionele welzijn.

Samen gaan we op zoek naar de weg naar meer voldoening, plezier, vrijheid en levenslust. Welke dromen heb je, wat zijn je innerlijke drijfveren, en wat weerhoudt je ervan werkelijk te doen wat je graag wilt? Waar liggen de uitdagingen, zowel in werk als privé, en hoe kun je die vol overgave en zonder angst aangaan?

Relatiegerelateerde coaching

Als je de verbinding met je partner kwijt bent of dreigt te raken kan het heilzaam zijn er met een onafhankelijke coach naar te gaan kijken, samen of individueel. In liefdesrelaties spiegel je elkaar en word je meerdere malen geconfronteerd met delen van jezelf die, wel of niet bewust, lastig zijn om mee te leven voor jouzelf en je partner. Dit kan leiden tot gevoelens van eenzaamheid, niet begrepen te worden, irritaties en zelfs tot de gedachte beter alleen af te zijn. Als je/jullie hier samen naar gaan kijken en met elkaar de zoektocht aan gaan om die delen te helen verrijkt dat je relatie en kun je weer van samen genieten in een liefdevolle, gelijkwaardige relatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil jij weten wat (relatie)coaching voor jou kan betekenen?

Boek direct een vrijblijvende kennismaking / intake

Boek hier direct een sessie