Skip to content

Academ – Centrum voor Innerlijk Welzijn in Rotterdam

Visie

De wereld spiegelt wie wij zijn. Alles wat er met ons, en om ons heen gebeurt, laat zien hoe wij over onszelf denken en hoe wij met onszelf omgaan. Staan wij in onze kracht, dan dragen wij onszelf. Wij zijn dan in onze essentie en leven het leven zoals dit voor ons bedoeld is. We benutten onze talenten, voelen ons zelfverzekerd en ervaren vreugde, vrede en voldoening bij wat wij doen. Wat wij op deze manier voor onszelf creëren, geven wij ook aan anderen. Zo dragen wij persoonlijk bij aan een betere wereld voor zowel onszelf als de mensen om ons heen.

Missie

Academ begeleidt mensen bij het (her)vinden van vreugde, vrede en voldoening in hun leven. Wij helpen hen om hun levenspad helder te krijgen. Deze weg bewust te volgen is ieders eigen verantwoordelijkheid, maar wij zorgen voor toegewijde en zorgzame ondersteuning. Wij laten in dit proces niet los tot men ontdekt heeft dat ieder mens in potentie zelfdragend en zelfgenezend is, en het vermogen heeft om het leven te leiden zoals hij of zij dat wil leiden.

Ambitie

Wij brengen het Oosten naar het Westen. Het aanbod van Academ is gebaseerd op 5000 jaar Chinese wijsheid en geneeskunde. Deze visie is holistisch en gaat ervan uit dat alles ‘zo binnen, zo buiten’ en ‘zo boven, zo onder’ is. Dit helpt ons om harmonie te creëren tussen ons fysieke, energetische en spirituele wezen en ons hoofd (weer) met onze buik te verenigingen. Verstand en gevoel vormen namelijk een intelligent superduo dat ons helpt ons ware pad te vinden en er de juiste stappen op te zetten richting een leven dat vreugde, vrede en voldoening brengt.