Algemene periodieke keuring, wie kent hem niet?

Voor onze auto kunnen we er niet om heen. We worden bekeurd als we het niet doen. En er bekruipt ons een gevoel van onveiligheid als we onze auto niet af en toe een kleine en grote beurt geven. Om nadien voor een APK’tje te gaan.

Het kost een paar centen en je ziet het er vaak niet aan af maar onze motor rijdt weer en brengt ons daar waar we willen gaan.

Hoe zit dat met jou?

Onderhoud jij jezelf? Hopelijk constateer je bij deze vraag dat je dagelijks of in ieder geval regelmatig doucht, ( gezond) eet, je nagels knipt, je haren kamt en je tanden poetst. Sommige gaan daarnaast naar Haman of sauna. Of ze doen ook aan lichaamsbeweging en misschien beoefen je Qi gong, yoga of mediteer je af en toe.

Als je je auto deze aandacht geeft en jezelf niet of te weinig hoe komt dat dan?

Omdat er geen wetgeving over is vastgelegd en er geen bekeuringen op staan? Ben je je niet voldoende bewust hoe je ziel het nodig heeft dat ernaar geluisterd wordt? Misschien vind je werken aan jezelf en zeker in een groep not done? Of misschien omdat je er nooit aan gedacht hebt dat dat voor jou een hele mooie methode is om dichter bij jezelf uit te komen. Je innerlijke behoefte te horen, te snappen en indien nodig te wijzigen in een haalbare situatie.

Verandering in je leven ontstaat als je onderbewuste gaat herkennen dat je problemen vaak zijn ontstaan in je prille jeugd. Ze zijn nu eigenlijk niet meer actueel.

Hoe kom je daar achter?

Door je te verdiepen in jou (in plaats van in een ander). En dit doe je in een aantal apk’s gedurende 8 maanden. Van oktober tot en met juni 2018/2019 ga je af en toe de garage in (Academ) en krijg je een kleine beurt. Er wordt wat gesleuteld en je olie wordt ververst zodat je gesmeerd de deur weer uit kan om verder te rijden op de weg van jouw leven.

We geven geen BOVAG garantie maar wel een Academstempel.

Ik zie je graag op de kennismaking dag in september 2018 op de 15e.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *