Kom in je kracht

Een complete workshop met beweging en voeding om in je kracht te komen. Het start met specifieke Qi Gong oefeningen begeleid door dr. Linda Bijtebier. Qi Gong is een Chinese bewegingsleer waarbij de levensenergie in stroom gebracht wordt. Na de ochtend wordt het opgevolgd met een heerlijk 3 gangen lunch volgens de 5 elementenleer, verzorgt door Yannick de Schaepmeester. Van wie je leert waarom deze maaltijd nu juist bijdraagt om in je kracht te komen. Je krijgt tips en tricks mee om dit ook thuis in praktijk te brengen.

5 elementenleer

Voeding volgens de vijf elementenleer is uit de eeuwenoude Chinese geneeskunde. De vijf elementen zijn hout, vuur, aarde, metaal en water.
Volgens de oude Chinezen draagt een gebalanceerde maaltijd bij aan je innerlijk welzijn. Elk ingrediënt behoort tot een van de vijf elementen die op hun beurt energetisch ons lichaam voedt.

Qi Gong

Qi gong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Qi Gong wordt ook weleens de Chinese Mindfulness genoemd. Qi Gong is voor alle leeftijden en je hoeft er niet fit voor te zijn of ervaring te hebben.

Praktische details

Data                  : ntb
Tijd                   : 11 – 16.00 uur
Prijs                  :  € 79

Schrijf je hieronder in:

 

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland