Jaaragenda

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2020

Toon je karakter

4 april @ 08:00 - 6 april @ 17:00
Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 GE Nederland
+ Google Maps

(Her) ken je zelf in contact met de ander Het volgen van deze 3 daagse workshop karakterstructuren en het ervaren van de aanwezigheid van deze structuren in jezelf, helpt als je therapeut/ docent/hulpverlener om je cliënten sneller te begrijpen en… te ondersteunen. Dit is een praktische, ervaringsgerichte training waarbij je oefeningen en tips meeneemt voor de dagelijkse praktijk. Op 4, 5 en 6 april vindt deze training nu plaats en kost € 375. Early birds die aanmelden en betalen voor…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Check hier voor wegwerkzaamheden in de wijk tussen 19 aug ’19 t/m 31 juli ’20

Sessies

Academ begeleidt mensen bij het (her)vinden van vreugde, vrede en voldoening in hun leven. Als je opzoek bent naar ondersteuning in je groeiproces, als je bent vastgelopen en dat maakt niet uit op welk gebied in je leven dat is, kan Academ helpen.
Het kan gaan om problemen van (kleine) fysieke aard, lichamelijke kwalen of aandoeningen, mentale ongemakken, zoekende zijn, nieuwe inzichten nodig hebben in verschillende gebieden van je leven; zoals relatie(s), persoonlijk en/of lichamelijk en/of werk.

In een gratis intakegesprek kijken we samen hoe met onze toegewijde en zorgzame ondersteuning je snel en met een zo goed mogelijk resultaat kunnen helpen, zodat je jouw leven kan leiden zoals jij dat wil leiden.

De methodieken waar wij binnen Academ mee werken zijn:
Acupunctuur  –  Ademtherapie  –  Qi Gong  –  Voice dialoque  –  (familie)opstellingen.

Maak vrijblijvend een afspraak