[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Geschreven door: Linda Bijtebier

Hoe worden we gevormd? Wie zijn we? Waarom zijn we wie we zijn?

De hoofdvragen voor de film ‘In Utero’, gemaakt door Kathleen Man Gyllenhaal.

In haar film geeft ze wetenschappelijke antwoorden op deze vragen. Ze benadrukt hoe belangrijk de prenatale fase, de periode in de baarmoeder, is. Een echte aanrader om te bekijken.

Wist je dat de invloed van het (gevoels)leven van je moeder tijdens de conceptie en tijdens de zwangerschap heel bepalend is voor jouw leven? Zo gaan sommige kindjes onbewust tijdens die eerste 9 maanden hun moeder al ondersteunen door haar leed te dragen.

Het richt onze focus nog meer op het innerlijke kind en zijn of haar kwetsbaarheid. Ook sterkt het ons in Academ om nog meer verder te gaan op de weg die we al gaan in de innerlijke kind trainingen.

In het weekend van 27 januari 2016 start de 3-daagse training “Ont”moet je innerlijk kind.

Wij gaan in dit weekend met verschillende technieken terug naar de periode in de baarmoeder en naar de eerste 5 jaar daarna. Daar waar we zoveel energie hebben opgepikt van anderen, geschrokken zijn, ons aangepast hebben, onze afweermechanismes hebben ontwikkeld en waar velen van ons een deel van de basisveiligheid hebben verloren.

Hierdoor raak je een deel van wie je oorspronkelijk bent kwijt.

Wij gaan met jou door middel van oefeningen terug naar jouw bron. We helpen je terug te geven wat niet van jou is. Loslaten van oude pijn, die je ongevraagd hebt overgenomen van je ouders/ opvoeders, etc.

Daarnaast zal je kind in zachtheid en veiligheid weer leren ontspannen en krijg je inzichten en technieken waardoor je het contact ook na deze training kunt blijven maken en voelen.

Alles wat we doen als volwassene in het dagelijkse leven, daarvan is de basis gelegd in de kindertijd. Als je jezelf wilt veranderen omdat je bepaalde gevoelens, gedachten en/of gedragingen wilt wijzigen, dan zal je ook daar, bij je innerlijke kind, moeten starten.

Wij hebben al veel ervaring met innerlijk kind werk en zijn iedere keer weer onder de indruk van de kracht van het innerlijk kind. Zijn veerkracht, eigen wijsheid, speelsheid, zachtheid, helderheid, liefde en vooral het tonen van de weg aan jou als volwassene.  Het is een van onze favoriete trainingen omdat het zoveel moois tevoorschijn haalt bij iedere deelnemer.

Academ verzorgt de innerlijk kind trainingen 2 keer per jaar met de – Zomerintensiv en – Winterintensiv, met elke keer een ander thema

[/spb_text_block]

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *