Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rond de tafel met Yannick

9 februari 2018 @ 18:00 - 21:30

€60

Eten volgens de 5 elementen

Sinds enkele jaren kook ik voor Academ volgens de vijf elementen. Wanneer je deelnam aan een intensive of een opleiding kon je genieten van lekkere maaltijden om je lichaam te voeden. En daarna weer aan het werk met de hele groep, samen verder werken aan je innerlijk welzijn.

Volgens de oude Chinezen draagt een gebalanceerde maaltijd ook bij aan je innerlijk welzijn. Elk ingrediënt behoort tot een van de vijf elementen die op hun beurt energetisch ons lichaam gaan voeden. Een gebalanceerde maaltijd start dus met de vijf elementen op je bord. Zo ontstaat er innerlijke balans en rust en zal je je fysiek, emotioneel en psychisch beter voelen.

Heb jij ook zin om op een eenvoudige manier jezelf kracht te geven door lekker te eten? Wil jij deze uitdaging aangaan om volgens deze leer te leven? Dan nodig ik jou uit om te komen dineren bij mij!
Dan vertel ik jou meer over de basis, over de voeding volgens de vijf elementen. Tijdens een lekkere maaltijd kunnen we het hebben over hoe jij deze voedingstijl kan toepassen in jouw huishouden voor jou en je hele gezin.

Je wordt verwacht voor een heerlijke driegangen menu
Slechts is er plek voor 6 personen, dus wees er snel bij

Gegevens

Datum:
9 februari 2018
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
€60
Evenement Categorie:

Locatie

Academ
Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 GE Nederland
Telefoon:
0630263676
Site:
https://www.academ.nl

Organisator

Linda Bijtebier
Telefoon:
06-30263676
E-mail:
lindabijtebier@gmail.com
Site:
https://www.academ.nl