Over Astrid Wols

Astrid Wols is ademtherapeut en trainer binnen Academ en heeft haar opleiding tot Ademtherapeut afgerond aan het Instituut voor integratieve ademtherapie in Duitsland.

Sindsdien is zij onder deindruk van de impact van het ‘verbonden ademen’. De afgelopen 10 jaren heeft zij zowel individueel als groep gebonden gewerkt als trainer en coachin ons centrum.

Zij is van origine verpleegkundige, en heeft jaren ervaring als docent verpleegkunde in het gezondheidszorgonderwijs. Naast haar werkzaamheden in Academ is ze opleidingsadviseur in
een topklinisch ziekenhuis in Rotterdam.

Ze geeft individuele ademsessies heeft ze zich gespecialiseerd in Voice Dialogue. Een krachtige methodiek om te leren luisteren naar je innerlijke stem(men). Zij verzorgt bewustzijnstrainingen en workshops en organiseert iedere maand ademdagen waarin je met een groep mensen tegelijkertijd ademt waardoor de energie krachtig en helend wordt.

Hierdoor kan dat wat zich openbaart openen, gezien en gevoeld en erkent worden en uitgeademd wat voorbij is. Het blijft haar verwonderen wat het werken met de adem en zeker in een cirkel teweeg brengt.

Het jaartraject “de Verdieping” begeleidt zij, sinds een aantal jaar. Een jaar mee kijken met mensen die bewust op pad gaan om zichzelf in denken, voelen en handelen af te stemmen op hun hartsverlangen geeft haar veel blijdschap om te kunnen begeleiden.

Omgang met mensen is haar passie en het tijdelijk mee mogen lopen op het pad van een cliënt/ deelnemer, maakt haar blij en dankbaar in het werk wat ze in Academ doet. Haar eigen groei wordt, naast trainingen en supervisie, mede mogelijk gemaakt door het luisteren naar en volgen van de ontwikkeling van de mensen die zij in de trainingen en de individuele sessies ontmoet.

Haar belangrijkste speer en leerpunt is het werken vanuit haar hart en voelen in zachtheid om vanuit die zachte kracht met zichzelf en anderen in contact te zijn.

Astrid is geboren in 1962 en moeder van twee bijzondere zoons, die haar inspireren om in ontwikkeling te blijven en te leren bewust te genieten van dat wat het leven brengt.

Astrid haar leidraad is: Your Heart is on your left but it is always right.