Over Astrid Wols

Astrid Wols is ademtherapeut en trainer binnen Academ en heeft haar opleiding tot Ademtherapeut  afgerond aan het Instituut voor integratieve ademtherapie in Duitsland. Sindsdien is zij onder de indruk van de impact van het ‘verbonden ademen’.

De afgelopen 8 jaren heeft zij zowel individueel als groep gebonden gewerkt als trainer en coach in ons centrum. Zij is van origine verpleegkundige, en heeft jaren ervaring als docent verpleegkunde in het gezondheidszorgonderwijs.

Naast ademtherapie heeft ze zich gespecialiseerd in Voice Dialogue. Een krachtige methodiek om te leren luisteren naar je innerlijke stem(men).

Samen met Linda ( grondlegger van Academ en haar supervisor) verzorgt zij bewustzijnstrainingen en workshops en geeft zij mede vorm aan de opleiding tot Psycho-Energetisch therapeut.

Het jaartraject “de Verdieping” begeleidt zij, sinds een aantal jaar en de maandelijkse ademdagen laten haar iedere keer verwonderen over de kracht van de adem.

Omgang met mensen is haar passie en het tijdelijk mee mogen lopen op het pad van een cliënt/ deelnemer, maakt haar blij en dankbaar in het werk wat ze in Academ doet.

Haar eigen groei wordt, naast trainingen en supervisie, mede mogelijk gemaakt door het luisteren naar en volgen van de ontwikkeling van de mensen die zij in de trainingen en de individuele sessies ontmoet.

Haar belangrijkste speer en leerpunt is het werken vanuit haar hart en voelen in zachtheid om vanuit die zachte kracht met zichzelf en anderen in contact te zijn.

Astrid is geboren in 1962 en moeder van twee bijzondere zoons, die haar inspireren om in ontwikkeling te blijven en te leren bewust te genieten van dat wat het leven brengt.

Astrid haar motto: ‘Het leven is een kunst en het is een kunst te leven’.