Zaalverhuur

Zaalverhuur

Academ is een praktijk voor Acupunctuur, Ademtherapie, bewust zijn en innerlijk welzijn. Als u geïnteresseerd bent om bij ons uw cursus/training onder te brengen, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in ons pand. Als uw training past binnen onze visie gaan wij graag een samenwerking met u aan.

Voorzieningen:
Alle zalen bieden veel ruimte, rust en privacy. De mooie houten vloeren met vloerverwarming ademen een authentieke sfeer uit. De energie in het gehele pand voelt prettig aan en de inrichting is licht en voorzien van natuurlijke materialen en oosterse beelden.

Beide zalen zijn voorzien van sfeerlicht en/of inbouwspots, DVD/CD speler, luidsprekers en aansluiting op, zelf mee te nemen laptop of ipod.

Meditatieskussens en matrassen en fleecedekens aanwezig. Mogelijkheid tot gebruik van (klap) stoelen.

Academ heeft een gezellige entree met keuken waar uw deelnemers/cursisten een kopje koffie of thee kunnen drinken voorafgaande aan de training.

Bereikbaarheid:
Academ is gevestigd op 5 minuten lopen vanaf NS Rotterdam Noord en ook RET tramlijn 4 en 8 stoppen om de hoek. Parkeren kan in de straat en op de Juliana van Stolberglaan. De Kleiweg en de straatweg zijn tot 18.00 uur betaald parkeren en op zondag gratis.

Academ ligt gunstig ten opzichte van de A12 en A16 en ligt in het Noorden van Rotterdam waardoor u het centrum niet door hoeft.

Grootte en capaciteit van de zalen:
De Kleine zaal heeft een opppervlakte van 50m² en is goed werkbaar voor een groepsgrootte tot 10 personen.

De grote zaal heeft een oppervlakte van 90m² en is goed werkbaar voor een groepsgrootte tot 20 personen.

Dagdelen:
09.00-13.00 uur
13.00-17.00 uur
18.30-22.30 uur.

Bent u enthousiast geraakt door onze faciliteiten dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of bellen met 06-30263676

Graag tot ziens,

Linda Bijtebier

Tarieven grote zaal:

1 dagdeel van ma t/m vrijdag €110,-

Weekend per 2 dagdelen €260,-

Klik op de foto’s om een indruk te krijgen van de grote zaal.

Tarieven Kleine zaal:

1 dagdeel van ma t/m vrijdag €70,-

Weekend per 2 dagdelen €180,-

Klik op de foto’s om een indruk te krijgen van de kleine zaal.

De tarieven zijn inclusief koffie en thee. Wij vragen een borg van €200,-