Kom in je Element

In je element

Tijdens het traject leer je jezelf zien in het holistische beeld van de vijf elementen.

Je leert bij jezelf de verbindingen kennen tussen organen, emoties, psyche, gedrag, je gezond zijn, je vitaliteit en hoe je in de wereld staat.

Je kan de patronen gaan onderzoeken die je daardoor opgebouwd heb om toch maar te gaan overleven en je kan ze gaan transformeren. Je kan gaan onderzoeken waarom je b.v. hoofdpijn hebt, of waarom je een verhoogde haaruitval hebt.

Ontdek welke invloed je voeding heeft op je leven, op je zijn, op je naar buiten komen of juist in jezelf gekeerd zijn. Bekijk de invloed van je emoties op je gezondheid en je vitaliteit. Hoe angst b.v. je hartenergie uit balans brengt, hoe piekeren ervoor zorgt dat je loom wordt en bijna niet vooruit te branden bent, hoe stress je energie gaat blokkeren en je pijnen bezorgd.

Per element leer je jezelf te healen, je leert na het doorlopen van de vijf elementen de verbanden te leggen tussen de verschillende elementen en hoe ze elkaar beïnvloeden.

Tijdens de blokken ga je aan het werk met visualisaties, meditaties, healing, reading, ademwerk, lichaamswerk, zelfonderzoek.

De elementen trainingen hebben als voorwaarde dat je Op zoek naar mezelf I en II gedaan hebt.

Als je kan aantonen elders gelijkwaardige trajecten/opleidingen hebt gevolgd is er de mogelijkheid om in te stromen na het voeren van een intakegesprek.

Wist u dat:

  • De vijf elementen (vuur, aarde, metaal, water en hout) zijn verbonden met verschillende soorten Qi (energie).
  • De elementen elk corresponderen met bepaalde delen of functies van het lichaam
  • Er een yin- en yangmeridiaan verbonden is met elk element behalve bij het element vuur, deze heeft er vier

Klik hier voor de vijf elementenleer

De vijf elementen