Zomerintensiv

Training Zomer intensiv 2017

Thema: “Durf te Stralen”

Een 3 daagse intensieve training waarin je persoonlijk groeit, leert om ruimte te geven aan jouw kracht, je verborgen talenten ontdekt en zichtbaar laat worden aan de buitenwereld. Hierdoor ben je een stap dichter bij jouw ware zijn. Zo kan jij jouw hartsverlangens omzetten naar de realiteit.

Is dit wel je wens? Maar doe je het nog niet? Dat betekent dat dit mooie, pure deel van jou, nog niet zichtbaar is. Het zit verstopt en is dus onvoldoende geactiveerd. Misschien ben je gekwetst in je jonge jaren. Misschien wat bang om gezien of opnieuw afgestraft te worden. En/of ken je deze kracht in jou nog onvoldoende.

Door je opvoeders (ouders, leerkrachten, collega’s) ben je gevormd tot wie je bent. Daardoor ben je wellicht in die vorming onderweg een deel vergeten wie je oorspronkelijk bent. Of durf je dat niet geheel te laten zien.

Als je steeds dezelfde patronen tegenkomt die je weerhouden om ten volle te leven, vrijuit te ademen, te lachen en te dansen, dan is dit weekend echt iets voor jou! Jouw innerlijke bron is volledig, krachtig, niet beschadigd en staat klaar om samen met jou het leven te vieren.

Het wordt tijd om helemaal te gaan schijnen.

Inhoud

In deze ervaringsgerichte training werk je samen met een groep. Je zal ervaren dat je individueel wordt begeleid op jouw thema’s en behoeften. Je krijgt de gelegenheid om via lichaams- en energiewerk contact te maken met je kracht. En je vertrouwen te versterken. Te ervaren wat jij concreet voor hem/haar kunt doen om jouw schoonheid van binnen en van buiten te laten zien. En vooral dat zelf te voelen. Hierbij worden verschillende methodieken gebruikt zoals meditaties, visualisaties, zacht ademwerk, systemisch werk, opstellingen en Medische Qi Gong.

Doordat de training een avond- en (vroege) ochtendprogramma heeft, haal je er meer uit. Je krijgt tijdens deze 3 dagen eigenlijk dezelfde uren begeleiding als in een 4 daagse training… maar dan voor de prijs van 3. Hierdoor laat het je net een laagje dieper gaan. Dus krijgen patronen minder kans om jezelf te weerhouden, zodat er een nieuwe groei ervaring kan ontstaan.

Het is een praktische training op maat, waarna je direct verandering zult ervaren. Je krijgt handvatten die concreet jouw helpen om te gaan stralen. En te blijven stralen. Om meer te genieten van jou en alles om je heen en dat anderen dat ook zien!

Wij kijken naar je uit en gaan stralen als je komt.
Linda Bijtebier en Astrid Wols

Praktische details

Een mooie groep deelnemers is na het weekend van 28-30 juli stralend Academ uit gelopen. Klaar om zichtbaar in de wereld te genieten van zichzelf en alles er om heen!

Heb je vragen?

De eerst volgende Seizoens Intensiv is 2-4 februari 2018 Voor meer informatie lees verder over de Winter Intensive of wil jij weten hoe de intensive voor jou zou kunnen werken? Linda vertelt jou graag meer hierover in een gratis gesprek.

Vraag hieronder direct het gratis gesprek aan. We nemen snel contact met je op om het gesprek in te plannen.

""
1
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Schrijf je hieronder in:

Academ verzorgt al velen jaren met succes seizoens-intensivs.

Eerdere ervaringen van deelnemers van de intensiv:
– Fabienne H

Ik heb reeds aan verschillende intensives deelgenomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ze me vooruit hebben geholpen en voor me in het dagelijkse leven nuttig blijken en “helpful”. Wat brengt zo′n intensive me? Het groepselement schrok me voordien af, maar gebruik ik nu als dankbare spiegels. En verder: inzichten en ” aha”- momenten, ook moeilijke zaken die komen bovendrijven diep vanuit donkere goed weggestopte lagen…die worden als het ware “losgedrild”… Dit kunnen en mògen doen in een veilige omgeving, met kundige en ervaren begeleiders die stevig (doch met altijd die aanwezige zachtheid) in hun schoenen staan, dat is een kado! Een kado aan jezelf….mocht je al even op zoek zijn naar het ideale kado, zoek niet verder…..

feb 02

Winter Intensive

2 februari @ 10:00 - 4 februari @ 17:00